Çocuklarıyla Bisiklete Bindiler...

Galatasaray Spor Kulübü ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu genç iş insanı Hikmet Albayrak, eşi Alpin Albayrak ve çocuklarıyla Los Angeles’ta tatildeler.

Çocuklarıyla Bisiklete Bindiler...

Çocuklarıyla Bisiklete Bindiler...Abdi İbrahim İlaç Sanayi patronu Nezih Barut'un kızı Alpin Albayrak ile eşi Hikmet Albayrak, oğulları Kerim ve Kaan'la birlikte Los Angeles’ta tatilin keyfini çıkarıyorlar. Ailecek bisiklete binip eğlenceli zaman geçirdiler. Alpin Hanım bu güzel anları sosyal medya hesabından; "Her şeyim" notuyla paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış