Çocukları İçin Bir Aradalar...

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde boşanan iş insanı İzzet Antebi ve Didem Sarı çifti her şeye rağmen çocukları için her özel günde bir araya geliyorlar.

Çocukları İçin Bir Aradalar...

Çocukları İçin Bir Aradalar...

Sosyetenin en mutlu çiftleri arasında gösterilen Didem Sarı ile İzzet Antebi, ekim ayında boşanarak12 yıllık evliliklerini bitirmişlerdi. Çiftin Moris Mert ve Mira adında iki çocukları var. Ayrı olmalarına rağmen tüm özel günlerde bir arada olmaya özen gösteren eski eşler, dün de oğulları Moris'in doğum gününü birlikte ailecek kutladılar. Oğulları Moris 7 yaşına girdi. Didem Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlu Moris’in doğum gününü kutladı. Paylaşımına; "Canım oğlum iyi ki doğdun, seni çok seviyorum" notunu ekledi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış