Çocuklar Jolly İle Geziyor...

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak için “Mirasım Türkiye” kampanyasını başlatan Jolly, sürdürülebilir turizm alanında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Çocuklar Jolly İle Geziyor...

Çocuklar Jolly İle Geziyor...Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması ve korunmasını ilke edinen Jolly, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Turizm Dairesi Başkanlığı ile beraber 9-13 yaş çocuklara yönelik, kültürel mirasımızın tanıtılması üzerine müzelerde bir rehber aracılığı ile turlar düzenliyor.

Geçtiğimiz gün dördüncüsü gerçekleşen gezide İBB’nin İstanbul ilçelerinden belirlediği çocuklarla İtfaiye Müzesine gezi düzenleyen Jolly, aynı projeyi diğer şehirlerin belediyeleri ile de organize etmeye hazırlanıyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış