Chin Chin’de Sevgililer Günü’ne Özel Sahne...

Etiler’in gözde mekanlarından Chin Chin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahnesinde sevilen sanatçı Gonca Vuslateri’yi ağırlıyor.

Chin Chin’de Sevgililer Günü’ne Özel Sahne...

Chin Chin’de Sevgililer Günü’ne Özel Sahne...

Açıldığı günden bu yana menüsü ve eğlencesiyle adından sıklıkla bahsettiren Chin Chin, özel günlerin de vazgeçilmez adresi oldu. Sevilen sanatçıları misafirleriyle buluşturan mekan 14 Şubat Cuma akşamı Gonca Vuslateri’nin Sevgililer Günü’ne özel performansıyla keyifli bir gece yaşatacak.

Şıklığı, konforu, dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu iddialı menüsü ve barıyla öne çıkan Chin Chin’de 14 Şubat’ta aşk dolu bir akşam misafirlerini bekliyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış