Chin Chin'de Betül Demir Alev Aldı...

İşletmeciliğini Ali Sayar'ın yaptığı Chin Chin Restaurant'ta güzel şarkıcı Betül Demir sahne aldı

Chin Chin'de Betül Demir Alev Aldı...

Chin Chin'de Betül Demir Alev Aldı...

39 Değil 59 Derece Olsa Yine Sözümü Tutarım

Hafta başında ağır gribal enfeksiyon geçiren şarkıcı Betül Demir sahneye 39 derece ateşle çıktı. Sahne öncesinde serum takviyesi alarak ayakta duran Betül Demir "39 değil 59 dereceyle de yansam verdiğim sözü tutarım. Sahne bir sanatçının verilmiş en değerli ve kutsal sözüdür. Hatamız, eksikliğimiz olursa affolsun. Sizin yüzünüz güldükçe, siz eğlendikçe bende bu gece bu sahneden iyileşmiş olarak ineceğim emin olun" diyerek herkesi eğlendirdi. Kırmızı deri elbisesiyle sahne alan başarılı şarkıcı hayranlarını "Aslan Payı" ile selamladı. Sahnede 90'lardan günümüze pop şarkıları seslendiren Demir performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Yaklaşık iki saatlik sahnesini Betül Demir alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26