Konseri boyunca geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendiren İmren, kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri duygusal bir yolculuğa çıkardı.
Medeniyet Tek Dişi Kalmış Canavar...
Sahne sırasında dinleyicileriyle zaman sohbette eden başarılı sanatçı Cengiz İmren; "Bugün sosyal medyada bir fotoğrafa denk geldim. Tesadüfen gördüğüm bu fotoğraf insanlık adına öyle büyük utançlar içeriyordu ki anlatamam. Aylan Bebek için timsah gözyaşları döken Avrupa, şimdi Aylan Bebeklerin botlarını mızraklarla deliyor, mültecileri çırılçıplak soyup Türkiye'ye geri gönderiyor. Şunu bir kez daha gördük ki; Medeniyet gerçekten tek dişi kalmış canavar. Başka ne diyebilirim? Başka ne söylenebilir?" sözleri ile sınırlarda yaşanan mülteci dramlarına ateş püskürdü. ''Zaman zaman ülkemize gelirler, bir iki tur atıp iki sırt sıvazlarlar ama böyle zamanlarda nedense ortalarda hiç görünmezler'' diyerek Angelina Jolie, Lindsay Lohan başta olmak üzere Hollywood yıldızlarında topa tutan İmren, ''Sizi bilmem ama dünyanın bu iki yüzlülüğü kanıma dokunuyor'' diyerek sert sözlerine noktayı koydu. Duyarlı tutumu ve samimi sözleri ile geceye damgasını vuran başarılı sanatçı mekanı dolduran konuklar tarafından dakikalarca alkışlandı.
Gönlüm Galatasaray'dan Yana Ama Dostluk Kazansın...
Programının finalinde önümüzdeki hafta oynanacak derbi maç için sağduyu ve fair-play çağrısı da yapan Cengiz İmren, "Gönlümden geçen Galatasaray'ın 1-0 kazanması elbette. Ama önce dostluk, önce kardeşlik kazansın. En büyük temennim bu. Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeyler bunlar." diyerek sahneden ayrıldı.
Yorumlar (0)