Cemiyet “Parla”yan Davette Buluştu...

Mücevher dünyasının köklü ve öncü markalarından Eriş Mücevherat bünyesinde faaliyet gösteren Parla Fine Jewellery, geçtiğimiz gün Maxx Royal Bodrum Parla’da özel bir yaz davetine ev sahipliği yaptı.

Cemiyet “Parla”yan Davette Buluştu...

Sinem Eriş-Pervin Ersoy-Bilge Kuru-Gülşah Çınar-Hülya Şendir-Meral Yazıcı-Mine Aksu-Neşe Aykut

Projehane çatısı altında, Bilge Kuru organizasyonuyla gerçekleşen seçkin davete cemiyet dünyasından birçok tanınmış sima katıldı.

Türkiye'den dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan Eriş Mücevherat, güçlü üretim altyapısı ve kalite anlayışıyla sektörün öncü firmalarından biri olarak konumlanıyor. Markanın bünyesinde yer alan Parla Fine Jewellery, kendi üretimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü mücevher markalarını da Türkiye’deki seçkin noktalarla buluşturuyor.

Etkinlikte konuşan marka kurucularından Bülent Eriş, şu sözleriyle davetin ruhunu özetledi: “Yarım asrı aşan birikimimizle, Parla Fine Jewellery çatısı altında hem kendi tasarımlarımızı hem de dünyanın en seçkin mücevher markalarını misafirlerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Maxx Royal Bodrum’daki bu özel yaz davetiyle, zarafeti ve ustalığı bir araya getirdiğimiz büyülü dünyamıza değerli dostlarımızı davet etmekten mutluluk duyduk.”

Türkiye'de Kapalıçarşı, İstinye Park gibi seçkin lokasyonlarda ve Maxx Royal Otelleri gibi prestijli destinasyonlarda yer alan Parla Fine Jewellery, aynı zamanda İtalya başta olmak üzere uluslararası alanda da büyümesini sürdürüyor. 30.000’i aşkın model çeşitliliği ve yüksek üretim kalitesiyle dünya çapında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış