Çareyi dolmuşta buldu

Meltem Cumbul önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yazı erken getiren Meltem Cumbul’un kısa şort giymesi görenleri şaşırttı. Kendisine yöneltilen soruları duymamazlıktan gelen Cumbul, kulağındaki kulaklığı bir an olsun çıkarmadı.

Çareyi dolmuşta buldu

Çareyi dolmuşta buldu

Bebek’te bulunan mağazalara göz atan oyuncu, ara verdiği yürüyüşüne kısa bir süre sonra devam etti. Daha sonra uzun süre taksi bekleyen Meltem Cumbul, boş taksi bulamayınca çareyi dolmuşa binmekte buldu. Etiler- Beşiktaş dolmuşuna binen Meltem Cumbul objektiflere el sallayarak gözlerden kayboldu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış