70’li yılların özgür ruhlu ve renkli dünyasından ilham alan KNITSS Sonbahar / Kış 2019 California Dreaming koleksiyonu, nostaljik bir tavırla, feminizm ve pop kültürü bir araya getiriyor.
House of Fuzuli’de gerçekleşen ve DJ Space Girls (Valerie Dayan - Başak Ataözden) performansıyla renklenen Knitss FW19 California Dreaming koleksiyonu lansman daveti, Serel Yereli, İlkem Öztürk, Ümit Karalar, Oylum Talu, Tuğçe Postoğlu, Ayşegül Uluç, Filiz Bulutçu, Vildan Mumcu Özol gibi isimleri bir araya getirdi.
Koleksiyondaki her parça, kalıpların dışında, daha renkli ve özgür ruhlu bir dünyaya doğru, bağımsızlık arayışının ön planda olduğu döneme, retro geometrik desenlerle vurgu yapıyor. Renklerin hüküm sürdüğü koleksiyon, nostaljik çizgiler ile modern tasarımlarda buluşuyor. Retro desenli polo yaka trikolar, ultra gösterişli takımlar koleksiyonun dikkat çekici ve rahat formlarını ortaya koyuyor.
Yorumlar (0)