Büyük Balık Peşinde...

Den Den Denizcilik CEO’su Tamer Köseoğlu, Sosyal medya da tutkunu olduğu büyük balık yakalama orkinosları ile fenomen hale gelen Suat Yiğit ile birlikte Panama’ya gidip okyanusta balık avına çıktılar.

Büyük Balık Peşinde...

Deniz yaşamını geçmişten bu yana seven Tamer Köseoğlu bunu iş hayatından da biliyoruz ki yaz ve kış farketmeksizin boğazda denize tekneden atlayıp bir akım haline getirmişlerdi. Deniz tutkunu olup Panama’ya gidip bir maceraya atılan Köseoğlu, okyanusların büyük balıkları olan orkinosları yakalamanın heyecanını yaşadı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış