Buray’a Yediden Yetmişe Sevgi Seli...

Yeni albümü "Kehanet" ile müzik listelerine zirveden giriş yapan Buray'ın 3. stüdyo albümünün ilk imza günü D&R Marmara Forum’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Buray’a Yediden Yetmişe Sevgi Seli...

Buray’a Yediden Yetmişe Sevgi Seli...

Buray imza gününe gelen dinleyicilerine sürpriz yaparak, etkileyici bir akustik performans sergiledi. Yeni albümünden "Kabahat Bende", "Aşk Bitsin" ve "Kış Bahçeleri" şarkılarını seslendiren başarılı sanatçıya hayranları hep bir ağızdan eşlik ederek saniyeler içinde adeta bir Buray korosu oluşturdu.

Her yaştan dinleyicinin katılımıyla gerçekleşen ünlü sanatçının imza gününde sevgi seli yaşandı.2 kez fotoğraf çektirebilmek için 2 kez albüm alan, 3 çocuğuyla imza günü için şehir dışından gelen, gitarını imzalatan, hediyeler getiren hayranlarıyla tek tek ilgilenen Buray; bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirirken, gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnundu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış