Bodrum'da Bülent Özdemir Şarkıları Yankılandı...

Ünlü besteci-müzisyen Bülent Özdemir ve şarkıcı Gökçe Bodrum Küfe Restaurant’ta sezon boyu devam edecek sahne performanslarının ikinci gecesinde de muhteşem bir geceye imza attılar.

Bodrum'da Bülent Özdemir Şarkıları Yankılandı...

Bodrum'da Bülent Özdemir Şarkıları Yankılandı...

Performanslarına ''Lale Devri'' şarkısı ile başlayan ikili, Ebru Gündeş tarafından da seslendirilen kaçak şarkısındaki performansları ilerde Küfe'de duygusal rüzgarlar estirdi. "Bazı eserler vardır ki; yorumcusunun üstüne dikilmiş bir gömlek gibidir. Bu gömlekte Ebru'ya (Gündeş) çok yakıştı. Kendimi son derece şanslı hissediyorum. Hayatım boyunca paradan ziyade hep gerçek dostlar biriktirmeye gayret gösterdim. Şimdi geriye dönüp baktığımda çok küçük bir iki hata dışında bu çabamda son derece başarılı olduğumu görüyor, mutlu oluyorum." diyerek misafirlerine samimi bir açıklama yapan Bülent Özdemir, gecenin finalinde ise Gökçe ile birlikte ''Gidemem'' şarkısını seslendirerek sahneden alkışlar eşliğinde ayrıldı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26