İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın’ın kızı İpek Ayaydın Abdik, ailesi ile birlikte önceki gün Four Seasons Hotel'de yeni yaşını kutladı.
İpek Ayaydın Abdik, yeni yaşını annesi Tunay Ayaydın'ın yaptığı sürprizle kutladı. Four Seasons Hotel'de bir araya gelen Ayaydın ailesi, kızları İpek Hanım'a eşi Talat Abdik ve kızları Selin ile fotoğraflarının yer aldığı özel bir pasta yaptırdı. Bu anlamlı günü Tunay Ayaydın Instagram hesabından "Canım kızımız iyi ki doğdun, Selin'imizle birlikte nice yıllara..." notu ile paylaşmayı ihmal etmedi.
[gallery display="sliderauto" targetsize="full" link="file" size="full" ids="11845,11843,11840,11844,11842,11841,11258,1173"]

ipek ayaydın

TUNAY AYAYDIN - İPEK AYAYDIN ABDİK

ipek_ayaydin

ipek_ayaydin2

ipek_ayaydin3

ipek_ayaydin4

ipek_ayaydin5

ipek_ayaydin6
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)