Birce Akalay, Nükhet Duru'yla Aynı Sahneyi Paylaştı...

Başarılı oyuncu Birce Akalay; usta sanatçılar Cenk Eren, Nükhet Duru ve Emel Sayın'ın Bodrum Yalıkavak'taki Günay Restaurant'ta birlikte sahne aldığı konserde şarkı söyledi.

Birce Akalay, Nükhet Duru'yla Aynı Sahneyi Paylaştı...

Birce Akalay, Nükhet Duru'yla Aynı Sahneyi Paylaştı...

Eğlence sektörünün lokomotif markası Bodrum Günay’da Emel Sayın, Nükhet Duru ve Cenk Eren’nin "Neşe-i Muhabbet" sahnesini izlemeye gelen güzel oyuncu Birce Akalay sahneye çıktı. Nükhet Duru ilk kendisinin oynadığı Yedi Kocalı Hürmüz rolünü şimdi oynayan Birce Akalay ile Günay sahnesinde o parçayı birlikte seslendirdi. Akalay, konser sonrası kulisi ziyaret ederek usta sanatçılarla sohbet etti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış