"Bir Banka Soygunu Komedisi"

Yapımcılığını BKM'nin, uygulayıcılığını Talimhane Tiyatrosu'nun üstlendiği başrollerinde Serhat Tutumluer, Seren Şirince ve Bora Akkaş’ın yer aldığı müzikli oyun "Bir Banka Soygunu Komedisi" bir soygun hikayesini kahkahalarla anlatıyor.

 "Bir Banka Soygunu Komedisi"

 "Bir Banka Soygunu Komedisi"

Yeni yılın ilk ayında seyirciyle buluşan "Bir Banka Soygunu Komedisi" oyuncu kadrosunun başarılı performansı, düşmeyen aksiyonu ve bol kahkahasıyla izleyenlerden övgü topluyor.

Yönetmenliğini Lerzan Pamir'in, çevirmenliğini Mehmet Ergen'in üstlendiği, Mart ve Nisan aylarında kapalı gişe oynayan "Bir Banka Soygunu Komedisi"nin Mayıs ayı biletleri yoğun istek üzerine satışa sunuldu.






Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış