Bir Annenin İsyanı...

Cemiyet hayatının bilinen simalarından Didem Sarı ve İzzet Antebi, evliliklerini bitirmelerinin ardından sular hiç durulmadı. Didem Hanım son paylaşımında isyan etti.

Bir Annenin İsyanı...

Bir Annenin İsyanı...Cemiyet hayatının tanıdık simalarından Didem Sarı ile İzzet Antebi, 12 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. İki taraftada olaylar durulmuyor. Didem Antebi son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İnstagram hesabından; "4 aydır oğlunu, 2 aydır kızının yüzünü görmeyen, çocukları bilinçli olarak kendisinden uzaklaştırılan bir annenin feryadıdır bu. Bu süreçte hakkımda çıkan yalan, doğru, iftira niteliğindeki tüm haberlere sustum. Ama bundan sonra susmayacağım. Bu saatten sonra tek güvendiğim Türk adaletidir. Anne olan olmayan, bir gün bu duyguyu yaşayacak tüm kadınlar beni anlayacaktır. Suskunluğum haksızlığımdan değildir, anne olarak çocuklarımı düşündüğümdendir" yazarak isyanını dile getirdi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış