Bikap 2. Kez Gaziantep'te...

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), Türkiye turnesine 11 Aralık’ta Gaziantep’te devam ediyor. Mine Özmen ev sahipliğinde Hışvahan Otel’de gerçekleşecek olan BİKAP, 2 yıl aradan sonra 2. kez yeniden girişimcilerle Anteplileri bir araya getirecek.

Bikap 2. Kez Gaziantep'te...

Bikap 2. Kez Gaziantep'te...
Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Ersoy'un eşi Sayın Pervin Ersoy ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’in açılışını yapacağı Yılbaşı Alışveriş Şenliği 55 markayı ve tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturacak. Aslı Şen, Öznur Yakın, Melda Aksu, Ayşe Burcu Kaya, Suna Dumankaya, Şems Arslan gibi ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda girişimci de yılbaşı alışverişi için markalarını sergileyecek.
Türkiye’nin farklı illerinde girişimcilerle ziyaretçilerini buluşturan BİKAP, turnelerine hız kesmeden devam edecek.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış