"Bi baktım buradayım..."

TRT Müzik’de "Farklı Sahne" adlı müzik programı yapan Pop sanatcısı Sinan Akçıl’ın bu haftaki konukları İzel ve Berkay oldu. İzel, Berkay ve Sinan Akçıl canlı yayın açıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Bi baktım buradayım..."

"Bi baktım buradayım..."

Gazetecilerle bir araya gelen üçlüden ilk sözü alan isim Sinan Akçıl oldu. Akçıl, " Ben hayatım da Bülent Ersoy ve bir kaç assolistde buna dahil bu kadar parfüm sıkan bi Berkay’ı tanıdım. Onu buradan lanetliyorum bu nasıl bişi yaa" deyince Berkay hemen cevap verdi."Benim için parfüm,saat ve ayakkabı çok önemli ben bu üçüne çok önem veririm kim ne derse desin umrumda değil parfümü sıkmak için alıyorum dursun diye değil" diyerek cevap verdi.

İzel lafa girerek " Berkay’ın parfümünü çok beğendim eğer bir gün sevgilim olursa ismini aldım hiç gecikmeden alıp hediye edeceğim." dedi.Sinan Akçıl’da İzel’e dönerek "Demek ki İzelcim uzun bir süre bu parfümü bir daha koklayamıcaksın şimdiden bol bol kokla" dedi.Muhabir efendim Otilla hanım nasıl iyimi sorusuna "Evet çok iyi her şey yolunda niye olmasın ki o nasılsa buradaki arkadaşlarımda aynı şarkı veripte dedikodum çıkmayan tek insan Berkay" dedi.İzel " 6 yıl sonra ilk kez Sinan’ın programına katılıyorum zaten Sinan gelir misin diye davet etmedi baktım geldi aldı ve getirdi ben de nereye diye sormadım bi baktımki burdayım" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış