Beyrut'ta "Erkenci Kuş" Rüzgarları Esti!

Ünü ülke sınırlarını aşan "Erkenci Kuş'un başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Arap dünyasının önde gelen ödül töreni "Murex D'or" tarafından ödüle layık görüldü. 6 Nisan Cumartesi günü Beyrut'ta gerçekleşen gecede Arap hayranları Demet Özdemir ve Can Yaman'a yoğun ilgi gösterdi.

Beyrut'ta "Erkenci Kuş" Rüzgarları Esti!

Beyrut'ta "Erkenci Kuş" Rüzgarları Esti!

Ekranların fenomen ikilisi ödül töreni öncesinde ulusal basınla bir araya geldi. Yabancı basının sorularını yanıtlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'e gecede yoğun ilgi gösteren Arap hayranları izdihama neden oldu.

Ödül töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran Özdemir ve Yaman, "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Oyunculara ödüllerini Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl tarafından takdim edildi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış