Benden Bir Tane Daha Çekilmez

Aleyna Tilki, önceki akşam Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.

Benden Bir Tane Daha Çekilmez

Benden Bir Tane Daha Çekilmez

Konser öncesi ayaksütü soruları yanıtlayan şarkıcıya Balmumu heykelinin yapılacağı hatırlatılınca esprili bir yanıt verdi. Tilki,"Geldiler ölçülerimi aldılar. Baya bana benzeyecek, bende çok şaşırdım birazcık gördüm. Benden bir tane daha çekilir mi bilmiyorum" diye konuştu.

Yoğun konser temposunda hasta olduğunu söyleyen Tilki,"Bugün biraz hastayım aslında ama sahneye çıkınca her şey geçiyor. Konser temposu çok yoğun ama eğleniyorum. Her sahnenin farklı bir kitlesi var. Farklı farklı konserler veriyorum, bazen 80 bin bazen 100 bin kişi oluyor" şeklinde konuştu.

Annesi Havva Özel’le evlerinin mutfağında söyledikleri şarkıyı sosyal medya hesabından yayınladığı hatırlatılınca,"Sesimi annemden aldım. Direk ona benziyor" dedi.

Reymen’le yaşanan olaya son noktayı koyan Tilki,"Ben bir şey söylemdim. Sadece tweet attım. Zaten görüyor sunuz sosyal medya da ne yazdıysam durum o" diye konuşup son noktayı koydu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış