Azizhan Kaya Türkiye Pist Şampiyonası'nda...

Bodrum Azka Otel yönetim kurulu başkanı Bülent Kaya'nın oğlu Azizhan Kaya, Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak Süper Grup’taki ilk yarışta 3’üncü, ikinci yarıştı ise 2'inci oldu.

Azizhan Kaya Türkiye Pist Şampiyonası'nda...

Azizhan Kaya Türkiye Pist Şampiyonası'nda...Türkiye’nin uluslararası tek yarış pisti İstanbul Park’ın kapıları 9 yıl aradan sonra Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışları ile birlikte yarış takımları ve seyircilere açıldı. Süper Grup’taki ilk yarışta Berkay Akça 1’inci, Azizhan Kaya 3’üncü oldu. İkinci yarışta ise Süper Grup’ta Azizhan Kaya ile 2’nciliği alırken, Emre Işıkyıldız ve Temel Çamlıdağ puanları topladı.

İş insanı Bülent Kaya, oğlunu bir an bile yalnız bırakmadı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış