Oyuncu Hande Doğandemir bir kız arkadaşıyla Arnavutköy'de boy gösterdi. Gazetecilerin "Mert Fırat'la olan ilişkinizin bittiği ve buna Mert Bey'in 'Ufak Tefek Cinayetler' adlı dizideki rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın neden olduğu iddiaları var. Mert Bey'le ayrıldınız mı? Ne söylemek istersiniz?" şeklindeki net sorusuna Doğandemir, "Ayrılık mı? Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" şeklinde cevap verdi.
Mert Fırat'da önceki gece Ataşehir'deki DasDas adlı mekanda objektiflere yakalandı. Mekanın ön kapısında gazetecilerin olduğu için DasDas'ı arka kapıdan terk eden Fırat, görüntülenmekten kurtulamadı.
Mert Fırat, "Dizideki rol arkadaşınız Gökçe Bahadır'la yakınlaştığınız ve sevgiliniz Hande Doğandemir'le ilişkinizin bu yüzden bittiği iddiaları var. Gökçe Bahadır'ın bu haberlerden rahatsız olup sizi Instagram'dan takipten çıkardığı iddiaları doğru mu? Sizi Hande Hanım'la yan yana bir daha görür müyüz?" şeklindeki sorulara "Dizi setinde çıkan yakınlaşmayla ilgili haberler tamamen asılsız. Ben diğer haberle ilgili konuşmuyorum. Şimdi ayrıldılar diye haberler çıkar, yok yeniden başladılar diye haberler çıkar. İçeriği nasıl üretildiğine bağlı. Bende naçizane sizin de iyi niyetinize sığınarak özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum. Asılda diğer durumda şöyle. Ben ilk olarak Gökçe Hanım'ı takip ettim. Ama o sonrasında beni hiç takip etmedi. Takipten çıkarma olmadı yani. Biz onunla bu diziden önce de çok yakın arkadaştık. Tüm çıkan haberler asılsız yani. Hande'yle de beni bir noktada yan yana muhakkak görürsünüz yani, denk getiririz." şeklinde cevap verdi.
Yorumlar (0)