"Ayrı ayrı kutlama olmaz.."

Eylül ayında evlenmeye hazırlanan Hakan Baş ve Bensu Soral çifti önceki gün Bebek koru kahve'de kahvaltı yaparken objektiflere yansıdı.

"Ayrı ayrı kutlama olmaz.."

"Ayrı ayrı kutlama olmaz.."

Eylül ayına doğru dünya evine girmeye hazırlandıklarını söyleyen çift bekarlığa veda partisini birlikte yapacaklarını söyledi. Muhabirlerin "Hakan Bey bekarlığa veda partisi yapacak mısınız?" sorusuna Hakan Baş'tan önce yanıt veren Bensu Soral, "Kutlama olur ama o partiyi dostlarımızla biz birlikte yaparız, ayrı ayrı kutlama olmaz" şeklinde yanıtladı. Parmağınızda tek taşınızı göremedik sorusuna da yanıt veren Bensu Soral "Özel günlerde üzerimde güzel bir kıyafet olunca takıyorum, bugün spor bir kıyafetim olduğu için takmadım" yanıtını verdi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış