Avrupa Arabeske Doyacak...

Arabesk müziğin sevilen sanatçısı Serkan Kaya, önceki akşam Maslak 1453'te yer alan Yeni Gazino'da unutulmaz bir geceye imza attı.

Avrupa Arabeske Doyacak...

Avrupa Arabeske Doyacak...

Rezervasyonların saatler öncesinde dolduğu gecede, muhteşem yorumuyla birçok usta sanatçının eserlerine yer veren Serkan Kaya; "11 yıl oldu bu şarkıyı yazalı. O gün bugündür mesele bitmedi. Ne meseleymiş" diyerek dillere pelesenk olmuş "Mesele" şarkısını sevenleriyle birlikte söyledi.

Yeni Yılda Avrupa’da Geniş Çaplı Konser Turnesi Planlıyoruz...

Yeni yıl bize sağlık, huzur ve sevdiğimiz insanlarla bir arada olma imkanı getirsin diyen Serkan Kaya; "2022 yılı çok hareketli geçecek. Avrupa'da geniş çaplı bir konser turnesi planlıyoruz. Şimdiden hazırlıklara başladık" dedi. İki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Kaya, konserinin sonlarına doğru hareketli şarkılarla müzikseverleri ayağa kaldırdı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış