Atasay Kuyumculuk Tatilde...

Türk markası HuQQabaz ve Atasay Kuyumculuk'un kurucusu Cihan Kamer, Atasay Kuyumculuk 2. jenerasyon aile üyeleri ile eğitim ve tatil gezisine çıktı.

Atasay Kuyumculuk Tatilde...

Atasay Kuyumculuk Tatilde...Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Atasay Mücevherat'ın kurucusu Cihan Kamer, oğlu Atasay Kamer'in de içinde olduğu eğitim gezisine katıldı. Hem tatil hem de eğitim amaçlı çıktıkları geziden bu kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Cihan Bey, paylaşımına; "Atasay Kuyumculuk 2. jenerasyon aile üyeleri ile güzel bir yaz sezon sonu eğitim ve tatil gezisi. Ben hariç, ben 3. jenerasyon" yazdı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış