Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düşen Türk yazar Metin Hara, ilişkilerinin 'reklam' olduğuna dair iddialara sonunda yanıt verdi.
Metin Hara, Adriana Lima ile yaşadığı ilişkisi hakkında Twitter hesabından 12 maddelik açıklama yaptı. İşte Metin Hara'nın o sözleri:
1- Bu hesap dışında başka hesabım yoktur.
2- Asla yakışmayan bir uslubla cevap vermem.
3- Pr projesi yazanların vizyon/mantık dışı yorumlarını hayretle izliyorum. Hiç bir açıdan akıl alır bir tarafı yok.
4- Vallahi tv8'deki programı ilk kez ben de basından duydum. Söylerseniz zamanını/gününü filan izleyeyim kaçırmayalım.
5- Aileden zengin değilim, dev yatlarım, pahalı arabam, lüks hayatım, agzımda purom yok. Ve evet birlikteyiz.
6 -Senelerce hapishanelerde, hastanelerde, sokakta insanların yardımına koşmuş, 3 tane orman dolusu ağaç ekmiş biriyim.
7 -Zenginliğin bir aileden, sıfatlara kör olmaktan ve insan biriktirmekten olduğunu savunan biriyim.
"YENGENİZİN SELAMI VAR"
8 -Bu sefer şiir kazandı, aşk kazandı, gönül kazandı...
9- Şimdi ülkemizde insana/özgürlüklere/doğaya/teknolojiye/sanata dair konulara odaklanıp bu enerjiyi yapıcı bir eyleme dönüştürebiliriz.
10- Mizah serbest' Nadiren de olsa telefona bakıp gülüyoruz hepsine... Ama ne olur şizofrenik senaryolar değil de akıl dolu şakalar olsun.
11- Röportaj vermiyorum. Pr yapmıyorum. Bir ürün satmıyorum.
12- Beni gerçekten tanıyan herkesin desteğine teşekkür ediyorum. Yengenizin de selamı var. Ben kaçtım...
Yorumlar (0)