Asiye Palu, En İyi Müzik Yorumcusu Ödülüne Layık Görüldü...

"Ben Ne İnsanlar Gördüm" şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Asiye Palu'nun başarısı ödülle taçlandı.

Asiye Palu, En İyi Müzik Yorumcusu Ödülüne Layık Görüldü...

Asiye Palu, En İyi Müzik Yorumcusu Ödülüne Layık Görüldü...Önceki gece İstanbul Hilton Otel'de düzenlenen törenle "Yılın En Başarılı Yorumcusu" ödülüne layık görülen Asiye Palu, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Geceye ödüllü şarkısı "Ben Ne İnsanlar Gördüm"ün yazarı Ahmet Selçuk İlkan'la katılan sanatçı, güzelliğiyle de dikkat çekti.

Bir yandan Avrupa turnesine devam eden başarılı şarkıcı, ödülünü alır almaz Viyana konseri için yola çıktı. Avrupa ve Türkiye arasında mekik dokuyan Asiye Palu, bir yandan yeni şarkıları için stüdyo çalışmalarına devam ediyor.

Yılbaşı gecesi Almanya Köln'de bir otelde sahne alacak olan sanatçı, ardından Avrupa turnesine devam edecek.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış