Arzu Sabancı Yeni Yaşına Arkadaşlarıyla Girdi...

Arzu Sabancı arkadaşlarıyla yatta buluşup doğum gününü kutladı. Sabancı ve arkadaşlarının tek tip kıyafet giymesi dikkat çekti.

Arzu Sabancı Yeni Yaşına Arkadaşlarıyla Girdi...

Arzu Sabancı Yeni Yaşına Arkadaşlarıyla Girdi...Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Arzu Sabancı, yeni yaşına girdi. Sabancı arkadaşlarıyla yatta buluşup doğum gününü kutladı. Arzu Hanım paylaşımına, "Pre birthday celebrations...(Ön doğum günü kutlaması) Canım kızlarla" notunu düştü. Sabancı'nın Melis Ağazat, Zehra Aslı Gümüşel, Aytül Ayke Fıratoğlu, Ayşegül Afacan Köksal, Fatoş Mildon ile buluşup yatta eğlendiği görüldü.

Arzu Sabancı'nın doğum gününü erkenden kutlamak için buluştukları anlaşılan ekibin aynı renkte ve desende 'tek tip' kıyafetler giymesi dikkat çekti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış