Ara Tatilde İtalya Turu...

Başaralı işadamı Turizmci ve Chin Chin’in sahibi Bora Pehlivanlar’ın kızı Aslım Pehlivanlar okulların ara tatil olması fırsat bilerek dedesi ve anneannesi ile İtalya’ya tatile çıktı.

Ara Tatilde İtalya Turu...

Ara Tatilde İtalya Turu...

Ünlü iş adamı Yaşar Aktürk "Prensesim" dediği torunu ile birlikte gittiği İtalya’da eşi Alev Aktürk’le güzel bir tatil geçiriyorlar. Usta bir binici olan ve yazın katıldığı turnuvada bindiği atın ürkmesi sonucu düşerek geçirdiği tahlisiz kaza sonrası hızlı bir şekilde iyileşerek tekrar yarışlara hazırlanan Aslım Pehlivanlar binicilik sporunda en iyi yere gelmeyi hedefliyor.

Ara Tatilde İtalya Turu...
Yaşar Aktürk, Aslım Pehlivanlar, Alev Aktürk

Ara Tatilde İtalya Turu...
Aslım Pehlivanlar, Yaşar-Alev Aktürk

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış