Anne Kız Günü...

Maimi’de eşi Buğra Toplusoy ile yaşan Ceyda Ateş, kızı Talia’yla birlikte bol bol eğlenceli vakit geçiriyor.

Anne Kız Günü...

Anne Kız Günü...Evlendikten sonra tamamen Maimi'ye yerleşen güzel oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia ile birlikte bolca vakit geçirmeye özen gösteriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu kızı Talia ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımına; "Anne kız günü" yazdı. Anne kızın bu gönderisi binlerce beğeni aldı.

Ceyda Ateş Kimdir?

Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 5 yaşında iken çocuk güzellik yarışmasında birinci oldu ve ardından televizyon dünyasına adım attı. Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Ceyda Ateş, televizyon ekranlarında ilk kez 1995 yılında yayınlanan Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile yer aldı. Çiçek Taksi, Erguvan Yılları, Hayat Bağları, Küçük İbo, Üvey Baba, Tatlı Hayat, Dünya Varmış, Yarım Elma, Bulutbey, Gurbet Kadını, Hayat Bilgisi, Gizli Dünyalar, Cennet Mahallesi, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Aşk Oyunu, Karagümrük Yanıyor, Ahh İstanbul, Yalan Dünya, Hayat Güzeldir, Doludizgin Yıllar, Kavak Yelleri, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Adını Feriha Koydum, Evlerden Biri, Emir’in Yolu, Böyle Bitmesin, Bir Yastıkta, Yılanların Öcü, Gamsız Hayat, O Hayat Benim gibi yapımlarda rol alan Ceyda Ateş, 2018 yılında Buğra Toplusoy ile evlendi. Çiftin Talia adında bir kız çocukları var.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış