Ankara’nın Sertab Sevgisi

Müzikseverler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilen Sertab’ın Müzikali, dün akşam yine Ankara seyircisiyle buluştu. Daha önceki Ankara konserlerinde olduğu gibi kapalı gişe sahnelenen müzikalde Sertab Erener, seyirciye unutulmaz anlar yaşattı.

Ankara’nın Sertab Sevgisi

Ankara’nın Sertab Sevgisi

Sertab Erener Kerki ve Solfej’in Ankara’da düzenlediği ‘Sertab’ın Müzikali’ ile yine kendine hayran bıraktı. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirirken dinleyicilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği Erener, seyircinin coşkusuna hayran kaldı ve sahneden seyirciler arasına inerek bazı şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi.

Binlerce kişinin izlemeye geldiği Sertab’ın Müzikali’nde Sertab Erener, 90'lar ve 2000'ler adını verdiği 2 bölümden oluşan müzikaliyle geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Söylediği her bir şarkının dönemine ve ruhuna ait 10 farklı kostüm giyen sevilen sanatçı hem göze hem de gönüllere hitap etti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış