Ankara'da Sold Out Senfoni Gecesi...

Senfonik konser serisiyle büyük beğeni toplayan mor ve ötesi, bu kez Ankara Congresium' da dinleyicisi ile buluştu. Senfonik konseptini Ankaralılarla ilk kez buluşturan grubun konser biletleri saatler öncesinden tükendi.

Ankara'da Sold Out Senfoni Gecesi...

Ankara'da Sold Out Senfoni Gecesi...

Kerki Solfej'in düzenlediği konserde mor ve ötesi'ne Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik etti. Grup üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı senfonik repertuarları ile Ankara'daki dinleyicilerine farklı bir mor ve ötesi deneyimi yaşattı. Konserde ‘Deli’, ‘Oyunbozan’, ‘Cambaz’, ‘Araf’ ve ‘Bir Derdim Var’ gibi sözü ve müziği kendilerine ait olan şarkıları seslendiren gruba, Ankara Congresium'u dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26