Ankara’da Mor ve Ötesi İle Senfoni Gecesi...

Senfonik konserleriyle dinleyicisi ile buluşmaya devam eden mor ve ötesi, dün akşam Ankara Congresium’da sahne aldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği grup, Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası ile birlikte konuklara unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı.

 Ankara’da Mor ve Ötesi İle Senfoni Gecesi...

 Ankara’da Mor ve Ötesi İle Senfoni Gecesi...

Kerki Solfej’in düzenlediği gecede 'Deli', 'Oyunbozan', 'Cambaz', 'Araf' ve 'Bir Derdim Var' gibi sözü ve müziği kendilerine ait olan şarkıları seslendiren gruba, salonu dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti. mor ve ötesi, Ankara konserinde ‘Daha Mutlu Olamam’ ve ‘23’ şarkılarının senfonik versiyonlarını ilk kez seslendirerek konuklarına bir de sürpriz yaşatmış oldu. Konserde Avrasya Filarmoni Orkestrası ile birlikte gerçekleştirdikleri senfonik performansları müzikseverler tarafından büyük ilgi gören mor ve ötesi, gecenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış