ZUBİZU Bu Yılda Alışveriş ve Eğlenceyi Birleştirdi...

Her yıl rekor ziyaretçi sayısıyla yılın en önemli alışveriş etkinliği haline gelen ve 200’den fazla markaya ev sahipliği yapan ‘ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ni bu yıl 10 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

ZUBİZU’nun gelenekselleşen "ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri", bu yıl 12-13 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlik, ünlü isimlerin de ilgi odağı oldu.

ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne Aslı Hotiç, Hilal Kosif, Nilgün Dumanlı, Candan Kıramer, Siren Ertan, Zeynep Üstünel, Tülin Şahin, Ayşe Kucuroğlu, Burcu Şendir, Şükrü Özyıldız, Nergis Kumbasar ve Sibel Bilgiç gibi cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

American Express Card ve Vodafone’nin ana sponsorluğu ile Avon, Lindt ve Vestel’in co-sponsorluğu ve Antur organizasyonuyla Volkswagen Arena’da düzenlenen etkinliğe Aslı Şen,Billur Saatçi, Sitare Kalyoncuoğlu, Ebru Akel, Fulya Gündoğdu, Ayfer Toprak ve Seda Ulusun gibi isimler kendi markalarının stantlarıyla katıldı.

zubizuAslı HotiçHilal KosifNilgün DumanlıCandan KıramerSiren ErtanZeynep ÜstünelTülin ŞahinAyşe KucuroğluBurcu ŞendirŞükrü ÖzyıldızNergis KumbasarAslı ŞenBillur SaatçiSitare KalyoncuoğluEbru AkelFulya GündoğduAyfer Toprak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.