Yeni Albümü ‘Acı’ ile Sevenleriyle Buluşacak...

Dört şarkıdan oluşan son albümü ‘Acı’ ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Sıla, yeni albümüyle ilk kez Volkswagen Arena’da.

‘Acı’ albümündeki şarkılarını ilk kez canlı olarak bu konserde seslendirecek olan Sıla, 9 Mart akşamı sevenleriyle buluşacak.

Pozitif, Kerki - Solfej’in düzenlediği, biletleri Biletix üzerinden satışa sunulan Sıla’nın konserine hayranları ilk günden büyük ilgi gösterdi. 9 Mart’ta İstanbullularla açık hava konserleri sonrası ilk buluşmasını gerçekleştirecek olan Sıla, ‘Acı’ , ‘Ağrı’, ‘Sabır’ ve ‘Medet’ ten oluşan yeni albümünün yanı sıra eski albümlerindeki en sevilen şarkılarını da seslendirecek.

sılaVolkswagen Arena

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.