Yaşayan Efsane'den Zeybek Şov...

Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu önceki gece Jolly Joker Antalya'da sahne aldı. Slow parçaları ile mekanda romantik rüzgarlar estiren Kurtoğlu, eski ve yeni şarkılarını Antalyalı müzikseverler için okudu.

Sahne performansına "Dün Gece Resmini Öptüm de Yattım" parçası ile başlayan efsane isim, ''Hakan Altun şimdi burada olsaydı da bu şarkıyı size birlikte okusaydık. Kısmetse bir sonraki sahneye artık'' sözleri ile bir süre önce birlikte albüm çıkardığı başarılı sanatçıya mesaj gönderdi. Sekseninci ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü anmayı da ihmal etmeyen Kurtoğlu, "Geceyi Ata'mızın sevdiği bir zeybek ile taçlandırmak geliyor içimden. Dünyada onun gibi zeybek oynayan bir insan daha çıkmaz. Bizimkisi nacizane bir taklit. Ata'mın zeybeğinin yanından bile geçemez." diyerek çalan zeybek havasında seyircisi ile birlikte zeybek oynadı.

cengiz kurtoğlujolly jokerantalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.