Yakın dostları ile yeni yaşını kutladı...

Cemiyet dünyasının zarif hanımlarından Ekav Sanat Galerisi'nin sahibi İnci Aksoy, yakın arkadaşları ve çalışanları ile birlikte yeni yaşını The Ritz Carlton'da kutladı.

Sanat alanında başarılı işlere imza atan İnci Hanım'ı yeni yaşında yakın dostları Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton ve Ayşegül Dinçkök yalnız bırakmadı. Yakın dostları ve çalışanlarının düzenlediği sürpriz doğum günü partisi karşısında mutluluğunu gizleyemedi. İnci Hanım kendisine hazırlanan özel pastanın başında mumları üflerken bu özel anı is eyakın dostları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmediler.

ekavinci aksoyayşegül dinçkökThe Ritz Carltondoğum günüleyla alaton

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.