Watergarden İstanbul’dan çocukları için sosyal sorumluluk projesi...

Watergarden İstanbul'un istismara maruz kalan çocukların rehabilitasyonu ve istismarı önlemek için başlattığı iyilik hareketine sanat ve spor dünyasının yıldız isimleri kendileri için manevi değeri olan eşyalarını bağışlayarak destek oldular. Bağışçılar arasında Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Brandpark Lumberjack İtalya Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ziylan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ekranların ve tiyatro sahnelerinin başarılı ismi Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan da yer aldı.

Bağışçılar düzenlenen sergi açılışına da destek olmayı ihmal etmediler. Sergi ardından Gülenay Kalkan’ın doğum günü nedeniyle bir mekana giden grup eğlenceli anlar yaşadı. Tarık Ünlüoğlu eşi Gülenay Hanıma doğum günü sebebiyle "Samanyolu" adlı şarkıyı seslendirdi. Düzenlenen partide Oktay Kaynarca, Mahmut Ziylan ve Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ da yer aldı. Parti sonrasında Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un "Osmanlıdan Cumhuriyet’e Güç Odaklarının Mücadelesi" adlı yeni kitabı için de kutlama yapıldı.

Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Brandpark Lumberjack İtalya Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ZiylanFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz YıldırımWatergarden İstanbul’dan çocukları için sosyal sorumluluk projesiÖnce ÇocukOktay KaynarcaTarık ÜnlüoğluGülenay Kalkan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.