Üst Üste İki Gece Harbiye’de Kenan Doğulu Rüzgarı...

Kerki Solfej’in organizasyonuyla Harbiye'nin ilham veren atmosferinde sahneye çıkan Kenan Doğulu, önemli müzisyenlerden oluşan orkestrası ve güçlü performansıyla akıllarda iz bırakacak iki konsere daha imza attı.

21 Ağustos Cuma gecesi gerçekleştirilen konserde Doğulu’yu dinlemeye gelen Ceylan Ertem de sahneye çıktı ve Doğulu ile beraber ‘Aklım Karıştı’ şarkısını seslendirdiler.

En hit şarkılarını sevenleriyle tek yürekten söyleyen Doğulu, dinleyicilerine eğlence ve dans dolu iki gece yaşattı. Kenan Doğulu’ya sahnede tuşlu çalgılarda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, bas gitarda Orhan Deniz, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, vokallerde Duygu Soylu ile Sinem Yalçınkaya, trompette Tolga Bilgin, trombonda Ziya Arman ve saksafonda Serkan Altınok eşlik etti.

Kenan Doğulu, En Sevilen Şarkılarından Yosun’un Remix Versiyonunu İlk Kez Harbiye Sahnesinde Söyledi...

Kenan Doğulu, 21 Ağustos Cuma günü tüm dijital platformlarda yer alan Yosun şarkısının remix versiyonunu, ilk kez Harbiye konserinde dinleyicileriyle paylaştı. Türkiye'nin başarılı DJ ve prodüktörlerinden Aytaç Kart tarafından new-age elektronik müzik öğeleriyle hazırlanan hazırlanan "Yosun (Aytaç Kart Remix)" prodüktörün ünlü sanatçı Kenan Doğulu ile ilk kez bir araya geldiği proje olma özelliğini taşıyor.

Kenan Doğulu Konserlere Devam Ediyor...

28 Ağustos Cuma Bodrum Antik Tiyatro ve 29 Ağustos Cumartesi Çeşme Açıkhava Tiyatro konserleriyle de sahnede olmaya devam edecek.

Üst Üste İki Gece Harbiye’de Kenan Doğulu RüzgarıKenan Doğulu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.