"Umut dolu bir film yaptık..."

“Babam ve Oğlum”, “Issız Adam”, “Dedemin İnsanları” ve “Unutursam Fısılda” gibi Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerine imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak'ın Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı son filmi ‘Çocuklar Sana Emanet'le önceki akşam Vadistanbul'da görücüye çıktı. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek filmin Güney Amerika ülkelerinde vizyona gireceğini söyledi.

"Çağan gönüllerimizin adamı..."

Çağan Irmak'ın büyük ses getiren filmi 'Issız Adam' da rol alan Melis Birkan, "Çağan gönüllerimizin adamı. Onun sevgisi benim için çok büyüktür. Hayatımda ve kariyerimde önemli yeri var" şeklinde konuştu.

"Alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil...."

Filmin yönetmeni Çağan Irmak, "Bu film, çok alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil. Ama yine de Çağan Irmak filmi. Umut dolu bir film yaptık" dedi.

"Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek"

Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek, "Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. İnşallah haziran ayında bu filmimiz Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek" dedi.

Engin AkyürekVadistanbulBabam ve OğlumIssız AdamDedemin İnsanlarıUnutursam FısıldaÇağan Irmak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.