Türkiye'de İlk Yazarlık Mezunları Sertifikalarını Aldı

Türkiye'de ilk defa Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi'nde, 7 farklı ustadan; Ayşe Erbulak, Hakan Akdoğan, Özen Yula, Aslı Perker, Gülayşe Koçak, Gökhan Erarslan ve Özden İnal'dan eğitim alan 49 öğrenci, geçtiğimiz akşam 4.sü düzenlenen özel bir törenle mezun oldu.

Yazarlık bölümü öğrencileri, sertifiklarını Usta tiyatrocu ve yazar Ayşe Erbulak'ın elinden alırken; duayen oyuncu Suna Yıldızoğlu ve ilk defa yazarlık deneyimini yaşayan ünlü dansçı Burçin Orhon'un da aralarında bulunduğu isimler gecede hazır bulunarak, sertifikalarını aldılar.

Ayşe Erbulak'ın esprili sunumuyla stand-up tadında gerçekleşen özel gece, sertifikaların dağıtılmasının ardından son buldu.

Ayşe ErbulakHakan AkdoğanÖzen YulaAslı PerkerGülayşe KoçakGökhan Erarslan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.