Süperstar Bodrum'da Kapalı Gişe...

Türk müziğinin yaşayan efsanesi Süperstar Ajda Pekkan, 18 Temmuz'da gerçekleşecek Bodrum Günay Restaurant sahnesinden günler önce "SOLD OUT" yaptı.


Şarkıları ve yorumuyla Türk pop müziğine yön veren Ajda Pekkan'ın 18 Temmuz'da Bodrum Günay Restaurant'ta gerçekleşecek programının rezervasyonları günler öncesinden tükendi. Cemiyet hayatı ve sanat dünyasından bir çok saygın ismin de hazır bulunacağı konseri için hazırlıklarını tamamlayan Süperstar'ın misafirlerine çok özel sürprizler hazırladığı öğrenildi.

Yıldızların altında Bodrum'un serin mavi sularının yanı başında sergileyeceği canlı performans için adeta kampa girdiği iddia edilen Ajda Pekkan'ın, sahne için ise yine çok konuşulacak kıyafetler tercih edeceği öğrenildi.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313