Sonsuza Dek Ve Birlikte...

Bodrum'un ünlü mekanlarından Üzüm Kızı Sahne ve Beach'in sahibi Bahadır Akın ve eşi Başak Akın evliliklerinin 10. yılını kutladılar.

Bu yaz Bodrum'da fırtınalar estiren Üzüm Kızı Sahne ve Beach'in sahibi Bahadır Akın, dün akşam eşi Başak ile Bodrum'da sahibi olduğu mekanda evliliklerinin 10. yılını Ayta Sözeri'yi dinleyerek kutladılar. Muhteşem akşamda birlikte çektirdikleri kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmediler. Bahadır Bey, instagram hesabından yaptığı paylaşımına; "10 (sevgili) + 10 yıl (evli). Sonsuza dek ve birlikte" yazdı.

bahadırakınbaşakakın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.