Set Arası Kahve Keyfi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin başarılı oyuncuları Ahmet Mümtaz Taylan, Hazal Subaşı ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz günlerde Kartal İstMarina Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler.

Öğle saatlerinde geldikleri AVM'de üçlü birlikte Bigchefs Restoran’a geçerek kahve içip sohbet ettiler. Set arasını değerlendirip yorgunluklarını attıklarını belirten yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım," Çekimlerimiz güzel gidiyor. Sete mola verilince bizde gelip kahve içip sohbet ettik. Şimdi tekrardan çekimlere gidiyoruz." dedi. Keyifli halleriyle dikkat çeken başarılı oyuncular, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldılar.

trthalkaAhmet Mümtaz TaylanHazal SubaşıKaan Yıldırım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.