‘Sahte Tık’ Yapmayacağım

Altı yıl sonra 12 şarkıdan oluşan albümünü çıkarmaya hazırlanan İzel, Nişantaşı Citys’te görüntülendi.

Albüm için Sezen Aksu’nun kendisine şarkı hediye ettiğini anlatan İzel "Altı yıl sonra albüm geliyor içinde on iki şarkı olacak. Çok sağlam şarkılar var. Sezen Aksu, Çelik, Ercan, Sinan Akçıl ve çok önemli isimler bir araya geldik. Sezen şarkı hediye etti bana. Çok efkarlı bir şarkı baya bir damar" dedi.

Albüm yapmanın maddi ve manevi yorucu olduğunu, bundan sonra single yapacağını da sözlerine ekleyen ünlü şarkıcı "Benim bir albüm yapmam gerekiyordu bundan sonra ‘Yapar mısınız?’ derseniz yapmam, bundan sonra single çıkaracağım. Maddi ve manevi anlamda yorucu tabii ki" şeklinde konuştu.

İzel, son dönemde Youtube’daki sahte tıklanma oranlarıyla ilgili bir soruya ise "Ben öyle bir şey yapmayacağım insanlar kendisi yapıyorsa bilmiyorum ama hayatım boyunca yapmadım. Instagram hesabımdan da belli zaten çok aman aman takipçim yok satın almıyorum. İnşallah bol bol dinlenir" cevabını verdi. İzel geçen yıl saçlarını kazıttığı dönemin hatırlatılmasıyla "Birkaç sene depresyona girdim kafayı kazımıştım uzadı çok şükür, öyle üzüntülü bir dönemdi. Moralim yerinde heyecanlıyım" dedi.

izelnişantaşıyeni albüm

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.