Rubato'dan Bol Sürprizli Performans...

Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'ün oluşturduğu Rubato grubu, Bodrum Pandemi Restaurant'da sezonun üçüncü performansında da geleneği bozmayarak sürprizlerle dolu muhteşem bir geceye imza attı.

Ege'nin sıcak yaz gecelerini şarkıları ile ölümsüz kılan Rubato, ay ışığının altında seslendirdiği romantik aşk şarkıları ile mekanı dolduran hayranlarını duygusal bir yolculuğa çıkarırken, zaman zamanda eğlencenin zirve yaptığı anların mimarı oldu.

Finalde Double Bis...

Gecenin finalinde misafirler arasında yer alan 14 yaşındaki hayranları Ceylin Tufan'ı sahneye davet ederek kendisi ile düet yapan Rubato grubu üyeleri, Ceylin'i medeni cesareti için tebrik ederken Pandemi Restaurant 14 yaşındaki Ceylin Tufan'ı ayakta alkışladı. Muhteşem geceyi ''Alma Ahımı'' adlı şarkıya yaptıkları bis ile noktalayan Rubato, yoğun istek üzerine yeniden sahneye gelerek ''Kaç Kadeh Kırıldı'' şarkısına da bis yaptı.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313