Türkiye’nin tanıtımı ve iç turizme verilen önemin arttırılması için kültür turları hayata geçiren Pervin Ersoy ‘QNB Finansbank’la Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesi kapsamında Isparta’ya özel bir seyahat gerçekleştirdi. Rotahane tarafından düzenlenen turda tarih ve doğal güzellikler iç içe geçti.
Rotahane ve projenin iş ortağı Sacred7 Travel tarafından gerçekleştirilen Isparta gezisine; Pervin Ersoy’un yanı sıra Muazzez Ersoy, Tan Sağtürk, Murat Karahan, İlker Aksum, Aslı Hünel gibi isimler katıldı.
QNB Finansbank sponsorluğunda gerçekleşen ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesine yaz döneminde kısa bir ara verildikten sonra Eylül ayında Antakya ile devam edecek. Kültür turlarına yine Türkiye’nin ünlü simaları da eşlik edecek. Her şehre yapılan turlara, o şehrin ünlüsü de katılacak. 2-3 günlük geziler; sosyal medya, televizyon programları ve yazılı basında da yer alarak o şehri tanıtma amacını gerçekleştirecek. Turlara katılmak isteyen herkes projenin iş ortağı Sacred7 Travel ile katılım sağlayabilecek. Organizasyonların gerçekleştirilebilmesi için fikre inanan ve bu amaca hizmet edilebilecek sponsorlar da projeye destek verebilecek.
Gezilerden elde edilen gelir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucu üyesi olduğu ‘Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’nin, okul öncesi eğitim imkanı bulamayan çocuklar için hayata geçireceği Anaokulu Projesi'ne aktarılacak.