Pırıl Çetindoğan Kızıyla Sergi Gezdi...

Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan'ın kızı Pırıl Çetindoğan Kokuludağ, bebeği ile ilk kez sergi gezdi.

Geçtiğimiz aylarda bebeği Yasemin Kokuludağ'ı kucağına alan Pırıl Çetindoğan Kokuludağ, anneliğin tadını çıkarıyor.

Anne Pırıl Kokuludağ, Bebeği ile ilk kez Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'ne ziyarete gitti. Kokuludağ, kızı ile karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçı İbrahim Çallı'ya ait olan Atatürk portresinin önünde kızı ile poz veren Pırıl Hanım, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımına; "Yasemin ile ilk müze gezimiz ve Atatürk ile tanışma anı" notunu düştü.

pırılçetindoğansergi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.