''Odam Kireç Tutmuyor'' Ortak Bir Çalışmayla Yayınlandı...

Ülkemiz müzik sektörünün sevilen gruplarından Kolpa'dan tanıdığımız Bora Yeter ve Seksendört grubunun solisti Tuna Velibaşoğlu, İzmirli elektronik müzik grubu DiscØguru (Can Levent ve Yaz Hünkar) ile beraber ortak bir çalışma ile karşımızda.

Bora Yeter Collective adıyla, herkesin sevdiği anonim türkü 'Odam Kireç Tutmuyor'u yeniden yorumlayan ekip; şarkıyla ilgili ilk fikrin oluşması ve stüdyo aşamasını İzmir'de gerçekleştirdi. Vokal kayıtları Ankara'da kaydedilen şarkının İstanbul'da ise canlı kayıtları, miks ve mastering'i yapıldı. Tekli, Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı.

Bora Yeter Collective projesinin çıkış fikri; eski şarkıları değişik vokal ve müzisyenlerle elektronik müzik tarzında günümüze uygun bir şekilde yeniden düzenlemek. Daha önce yayınlanan ilk şarkı 'Kimse Bilmez', video klibiyle Youtube'da 1 milyon defa izlendi, Spotify'da ise 500.000 defa dinlendi.

Tuna Velibaşoğlu gibi etkileyici bir vokalist ile bir araya gelen bu ekip sayesinde; sektörün gençleriyle deneyimli müzisyenleri birlikte üretme şansı yakalamış oluyor. Çok yakında yeni şarkılar da yayınlayacak ekip, bu projeyi sahneye de taşıyacak.

kolpabora yeterseksendörttuna velibaşoğludiscoguru

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.