Muhteşem Performansı Göz Doldurdu...

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez ismi haline gelen ünlü sanatçı Yıldız Tilbe önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sevenleriyle buluştu. "Sana Değer" parçasıyla performansına giriş yapan Tilbe sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirdi.

Yıldız Tilbe dillere pelesenk olan "Emi" şarkısını söylerken Jolly Joker Vadistanbul'u hınca hınç dolduran iki bin hayranı ünlü sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Yıldız Tilbe muhteşem ses performansının yanı sıra dansıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Sahnesinin ilk yarısına tek parça pullu tulum ile çıkarken ikinci yarıda taşlı siyah pantolon ve beyaz atletle çıktı. Sahnesinin ikinci yarısında oyun havaları söyleyen Tilbe bol bol dans etti. Hayranlarını da dansa davet eden Tilbe "Diyarbekir Yolları", "Ankara'nın Bağları", "Hayatı Tespih Yapmışım" gibi şarkılarla herkesi ayağa kaldırdı.

Muhteşem Performansı Göz DoldurduJolly Joker VadistanbulYıldız TilbeJolly JokerVadistanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.